El petroli mineral ha aconseguit un mal rap? | CAT.inspinre.com
La moda

El petroli mineral ha aconseguit un mal rap?

El petroli mineral ha aconseguit un mal rap?

L'oli mineral s'ha trobat en els productes cosmètics i de cura personal de 100 anys o més, ja que és un excel·lent lubricant que és lleuger i no gras. No obstant això, en els últims anys el que realment ha caigut en desgràcia amb els consumidors per a una varietat de raons, entre elles és la preocupació per la seguretat. També pot haver estat víctima de comercialització negativa, simplement perquè és modest i barat, que no és necessàriament avantatjós empreses que gasten temps i diners en el desenvolupament de nous materials per a la cura del cabell. Anem a fer una ullada més de prop a oli mineral i veure el que és, d'on ve, i el que fa per al cabell, perquè puguem prendre decisions informades sense la influència de programes de màrqueting.

Què és l'oli mineral?

L'oli mineral és una barreja de molècules d'hidrocarburs simples de pes molecular variable derivada del procés de craqueig de petroli. És un subproducte barat trobat per ser fàcilment purificada i útil en una varietat d'aplicacions per a les quals es necessita un lubricant. L'oli mineral és una barreja d'alcans de mitjà a llarg de la cadena (15 - 40 carbonis) amb la fórmula general de CnH2n +2. No hi ha altres elements presents en l'oli mineral. L'estructura molecular d'aquests materials és molt senzill, extremadament estable i no reactiu.

Craqueig de petroli

El petroli cru és una enorme sopa orgànica, que conté moltes molècules diferents a força de carboni de pesos moleculars variables. El procés de craqueig de petroli utilitza mitjans catalítics tèrmics i altres per trencar aquestes molècules en molècules més lleugeres, més petites com ara octans, que són altament desitjables com a combustible, ja que són fàcilment combustible i eficaç. Altres components, com ara molècules d'hidrocarbur més grans que comprenen oli mineral, cera de parafina i vaselina, són subproductes d'aquest procés i se separen per destil·lació. Subproductes més perillós del procés de craqueig de petroli, com ara benzè, se separen fàcilment a causa de les grans diferències en el pes molecular.

Seguretat

Com un subproducte d'un procés necessari per a aplicacions d'energia, l'oli mineral és un additiu molt barat que per descomptat li dóna el favor dels formuladors esforçant-se per augmentar els marges de benefici en els seus productes. No és un material tòxic i és considerat com una cura de la pell i la cura del cabell ingredient extremadament segur i eficaç. Realment ha rebut un mal cop a l'Internet i en algunes campanyes de màrqueting, però l'evidència empírica i les dades simplement no donar suport això.

Oli Cosmetics mineral de qualitat se sotmet a un procés de purificació rigorosos, abans de ser venut com a matèria primera i no conté components perillosos residuals del procés de craqueig de petroli. Les molècules de les que es compon són inerts, no tòxics, i no reactiu, que els fa segur per a l'ús en aplicacions externes. (Hi ha alguns riscos associats amb el consum intern d'oli mineral, ja que pot bloquejar l'absorció de nutrients.)

Oli mineral per als cabells

L'oli mineral és un bon lubricant, i per tant porta a terme així com un desenredant. Diposita sobre la superfície dels filaments del pèl i les pel·lícules formes que són prou gruixuda per emmascarar irregularitats en l'estructura de la cutícula, que li dóna fantàstic suavitzat i propietats emol·lients. Disminueix significativament les forces de pentinat en humit i pot ajudar a prevenir el trencament. La pel·lícula formada per oli mineral al pèl és oclusiu, el que significa que impedeix el pas d'aigua a través d'ell en qualsevol direcció. Per tant, actua com una barrera protectora que ajuda a la retenció de la humitat mitjançant la prevenció de la difusió d'aigua des de l'interior del pèl cap a fora en el medi ambient en condicions seques, i també ajuda a minimitzar l'encrespament mitjançant la prevenció de penetració d'humitat en el cabell en humit condicions. També s'ha trobat per minimitzar el dany al cabell causat per relaxants químics, de manera que sovint s'inclou en aquests productes.

L'oli mineral és eficaç en la millora de la formació de rínxols i la formació de grumolls enrotllament també. És capaç de fer això a causa de les pel·lícules que es forma a la superfície de les fibres de pèl. Les pel·lícules exerceixen forces capil·lars entre els brins de pèl adjacents, que els porta a ser atrets a i s'adhereixen l'un a l'altre. Aquest fenomen es coneix com l'adhesió capil·lar. L'adhesió capil·lar per oli mineral es manté força constant en el temps, així que si vostè pot gestionar per no gestionar el seu pèl molt, que pot ajudar amb la retenció del ris durant tot el dia.

L'oli mineral és completament hidròfoba (aigua-odi), i per això necessita ser rentat amb un xampú que conté tensioactiu. S'elimina fàcilment però, i no requereix de productes agressius. Una cosa que conté tensioactius suaus, com ara cocoil isetionato de sodi o cocamidopropil betaïna hauria de ser completament bé. Una altra cosa a tenir en compte és que la brutícia es senten atrets per aquests olis orgànics simples, i per segon o tercer dia del pèl pot començar a mirar una mica descuidat, depenent del seu entorn.

Conclusió

És la meva opinió que l'oli mineral no és un d'aquests materials que s'han d'evitar a tota costa. S'ofereix alguns beneficis bastant decent, i jo no descartaria personalment un producte potencial simplement perquè era a la llista d'ingredients. Sembla com si és especialment útil si vostè viu en climes molt secs o molt humits o utilitzant relaxants químics de qualsevol tipus. Certament, no pot lliurar el mateix nivell de rendiment, ja que alguns olis vegetals o fins i tot alguns dels emol·lients de polímers sintètics, però sense dubte és adequada.

Referències:

J Cosmet Sci. 2007 Mar-abril; 58 (2): 135-45. Efecte de pel·lícules d'oli sobre l'absorció de vapor d'humitat en el cabell humà. Keiser K, Huemmer CL, Kamath YK.TRI / Princeton, Box 625, Princeton, NJ 08542, EUA..

J Cosmet Sci. 2003 Mar-abril; 54 (2): 175-92.Effect d'oli mineral, oli de gira-sol i oli de coco a la prevenció de danys en el cabell. Relé AS, Mohile RB.Research i Desenvolupament, Divisió de Cura de la Natura, Marico